Anmelden

27 März 2019 - von Monique Pennings

Maak kennis met onze kunstenaars #1

Omdat wij workshops geven door heel Nederland hebben wij bij ArtPub natuurlijk heel veel verschillende professionele kunstenaars. Om jullie kennis te laten maken met deze talenten vertellen wij de komende tijd meer hierover.

De eerste kunstenaar met wie wij jullie kennis willen laten maken is:

Rosalie de Graaf

Een van onze nieuwe kunstenaars is Rosalie de Graaf. Rosalie is pas 19 jaar maar nu al een hele bijzondere kunstenares. Onder de naam RoosArt

Rooos

''A star is born'' is een muurschildering in Wijchen, Nederland. Dit kunstwerk is geïnspireerd op het Grammy bekroonde nummer '' Shallow '' en een film van Lady Gaga en Bradley Cooper

March 2019
Wijchen, the Netherlands

Roos1

‘’The Falcon’’ is een muurschildering in Kuala Lumpur, Maleisië. Dit stuk is een samenwerking met de bekende Maleisische kunstenaar Kenji Chai, een van de grootste straatartiesten in Azië. Kenji maakte de vogel en RoosArt maakte het portret.

Januari 2019

Kuala Lumpur, Maleisië

Roos2

Nederland en Indonesië verenigen zich op een unieke kunstshow op Bali. RoosArt werkte samen met kunstenaar Rôny Indô, een Frans-Indonesische prins. De twee kunstenaars combineerden hun volledig verschillende kunststijlen en maakten samen een aantal kleurrijke schilderijen op canvas. De winst van de kunstshow gaat naar het goede doel: een lokale school die kleine kinderen Engelse en andere onderwerpen leert.

Februari 2019
Bali, Indonesië

Rooos0

Deze muurschildering bevindt zich in Chiang Mai, Thailand. De stad, Chiang Mai, wordt '' De roos van het noorden '' genoemd. Deze naam inspireerde RoosArt om een ​​stuk als dit te maken. RoosArt haar doel is om haar ''rozenblaadjes '', haar kunst, over heel Azië te verspreiden.

December 2018,
Chiang Mai, Thailand

Roos7
Roos3
Roos6
Roos4
Roos9

Meer van Roos zien?

Bekijk haar website
https://www.roosartpaintings.com